menu Webshop A A A

Snel informatie nodig?

Doorzoek deze website

Hulpmiddelenspecialist particulier
  • Persoonlijk advies
  • Specialist aan huis
  • Breedste assortiment
  • Maatwerk oplossingen
  • Onderhoud & reparatie

Kersten

Uw hulpmiddelenspecialist

Deel deze pagina:

Welkom bij Kersten Hulpmiddelenspecialist, waar onze collega's en specialisten altijd voor u klaar staan om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing krijgt op het gebied van hulpmiddelen.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van hulpmiddelen. Wij geven u altijd een persoonlijk advies dat past bij uw levensstijl en situatie, of u nu op zoek bent naar een goede scootmobiel of naar een maatwerk oplossing.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze producten, waaronder rolstoelen, rollators en scootmobielen (mobiliteit). Tevens bieden wij producten die u helpen langer zelfstandig thuis te wonen en dagelijkse hulpmiddelen en andere hulpmiddelen die uw zelfstandigheid vergroten, maar ook omgevingsbesturing (ook wel domotica genoemd). Daarnaast hebben wij hulpmiddelen voor kinderen en allerlei meet- en weegapparatuur en fitnessapparaten die u helpen bij uw gezondheid.

Natuurlijk kan het zijn dat u een gerichte vraag heeft waarvoor aanpassingen of speciale oplossingen nodig zijn. Geen probleem, wij bieden u ook maatwerk op het gebied van hulpmiddelen door aanpassingen te maken die perfect bij uw situatie passen. Ook hebben we diensten op het gebied van hulpmiddelen waarmee we u verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan de service die we verlenen in onze eigen werkplaats. 

Waar u ook naar op zoek bent, bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies van een betrokken specialist. Heeft u vragen na het bekijken van onze website? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

 

Actueel

Gerelateerde producten