menu A A A

Snel informatie nodig?

Doorzoek deze website

Hulpmiddelenspecialist particulier
  • Persoonlijk advies
  • Specialist aan huis
  • Breedste assortiment
  • Maatwerk oplossingen
  • Onderhoud & reparatie

Kersten

Uw hulpmiddelenspecialist

Deel deze pagina:

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van hulpmiddelen. Wij geven u altijd een persoonlijk advies dat past bij uw levensstijl en situatie, of u nu op zoek bent naar een goede scootmobiel of naar een maatwerk oplossing.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze producten, waaronder rolstoelen, rollators en scootmobielen (mobiliteit). Tevens bieden wij producten die u helpen langer zelfstandig thuis te wonen en andere hulpmiddelen die uw zelfstandigheid vergroten, maar ook omgevingsbesturing (ook wel domotica genoemd). Daarnaast hebben wij hulpmiddelen voor kinderen en allerlei meet- en weegapparatuur en fitnessapparaten die u helpen bij uw gezondheid.

Natuurlijk kan het zijn dat u een gerichte vraag heeft waarvoor aanpassingen of speciale oplossingen nodig zijn. Geen probleem, wij bieden u ook maatwerk op het gebied van hulpmiddelen door aanpassingen te maken die perfect bij uw situatie passen. Ook hebben we diensten op het gebied van hulpmiddelen waarmee we u verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan de service die we verlenen in onze eigen werkplaats. 

Waar u ook naar op zoek bent, bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies van een betrokken specialist. Heeft u vragen na het bekijken van onze website? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

 

Actueel

Gerelateerde producten